goldfix Aptallar için

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda düz ve yepelek bir görünüm sunar.

Grafik Dizayn: Antrasit gri, minimalist ve çağdaş bir estetik katkısızlar ve özge renklerle uz bir muvazene oluşturur. Bu sebeple web layihamda çok sık yeğleme edilmektedir.

Bizi tüm içtimai ağlarımızdan izlem ederek güncel duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Antalya dekorasyon firmaları, şemsin ve denizin başlangıçkenti olan bu şehirde yaşayanların ömür alanlarını güzelleştirmek karınin harikalar yaratmaktadır. İster…

Dolaplarımızı tasarlarken ilham almış olduğumız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Kullanıcıları doğrulamak, Web Kent mizin etkin bir şekilde kullanımını sahip olmak, kucakerik ve reklamları kişiselleştirmek ve trafiğimizi analiz geçirmek karınin çerezleri kullanıyoruz. Web Kent mizi tasarrufınızla dayalı detayları, reklamcılık ve çözümleme ortaklarımızla paylaşıyoruz.

Süssüz ve çağcıl stilli oyun eden detaylar, aydınlatma üniteleriyle birleşerek zatî tercihlerin autarı yansımasını sağlar.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise bıçkın bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mavi veya yeşil gibi canlı tonlar antrasit rengin gücünü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası oluşturmak ve modern bir suret oluşturmak isteyenler sinein idealdir.

Antrasit renk koltuklarınız muhtevain şayan bir halı rengi antrasit gri boya seçer dikkate almanız müstelzim birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza şayan halı renkleri üzerine bazı öneriler:

Her dilde sırasıyla adidaki ortak isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit renk aşiyan dekorasyonunda çağdaş ve ince bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu karmaşık renk tonu mekanlara simultane şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir hava yuvarı oluşturur.

Ülkemizde yaşanmış olan zelzele felaketinde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Cenabıhak’tan yağmur, yakınlarına sersağlığı, dertlilarımıza ivedili şifalar dileriz.

Aşağıdaki sprey boya örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile gayrı tarafta canlı ve elan yoğun tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına birinci antrasit duvar boyas sınıf bir intibak katkısızlar. Koltuklar ile masalar veya raflar üzere antrasit tonlarındaki mobilyalar süssüz ve duru çizgilerle birleşerek mekanlara modern bir hava tren.

Report this wiki page