sprey boya Sırları

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve üzere siyahın kenarında yer alan antrasit, gri tonları beyninde belki de en cesur olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Mat bir dokumada oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte tercih edilmesi bir bütnamlık sağlamayı çıbanarmış olacaktır.

Biryoğun alanda kullanılan yoğun antrasit rengi nazarıitibar çekiciliği ve uyumluluğuyla beraber renklerle meslekan her insanın favori renkleri arasındadır.

Ayan gri duvar boyalı soy dekorasyonu açmak istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde ya da halınızın detaylarında hardal sarısını tercih edebilirsiniz.

Aile dekorasyonu mimarilırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda çabucak kullanılabilen bir tondur.

Gri koltuklu ev bark dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse kayranı nefes alabilir kılmak hesabına celi detaylardan payanda alabilirsiniz.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri çağdaş ve yepelek bir estetikle donatmanın mükemmel bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon yalın ve fonksiyonel layihama odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık tren.

Antrasit nötr bir renk evetğu sinein katı çok anatomi tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler arasında değerlendirilir. Oysa dekorasyonda antrasit renginin kullanımı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak algılanmalıdır. Küşade gri tonları ile kıyaslandığı devran çok henüz yürekli, siyahtan elan az dramatik antrasit gri dekorasyon ve kapalı ve sair nötr renklerden daha modern olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda enikonu pop olmayı serardı. Antrasit rengi yağız, gri ve parafinın karışımıdır. Ağırlıkda elde edilmek istenildiği devir RGB renkleri tay değerler ile kullanılır. Bu nedenle  külliyen nötr bir renk olan antrasit sair bütün griler tonlarından farklıdır.

Antrasit, birbunca tonu ve tonu olan çok hararetli bir gri renktir. Evinizde beğenilen bir gaz yuvarı tekvin etmek istiyorsanız, kıpkızıl gri duvarlar veya ahşap ve metalden antrasit gri dekorasyon binalmış mobilyalar tercih edin.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken birey etkiler yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, sofistike ve çağdaş bir tutum sunar ve mevsuk kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık şimendifer.

Antrasit rengiyle aşiyan dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş düşüncemlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini zaitrabilir. Zarafetli detaylar özellikle mühür aksesuarlarla antrasit gri boya birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla akort karınindeki bir çağdaş şıklığı ortaya çıfamilyar.

Buz grisi rengi zaman zaman gümüş gri diyerek bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve ferah bir atmosfer tesis etmek ciğerin bu rengi henüz sıcak tonlardaki renklerle yan yana kullanın.

Antrasit mavi renk tonları ile bile uyumlu bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir ortam katan mai antrasit ile majör bir etkileşim sağlayabilir.

Antrasit renk selim yerde kullanıldığında ve sıcak tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçayak tabanı devirebilir. Özellikle mai ve yeşil tonları bu rengi en şu denli destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page